Lidt
Om os
fra Det blå Ishus i Faaborg
Hjemmelavet is er Jakobs store passion og her vil vi forkæle Faaborgenserne og alle turisterne med hjemmelavet is af højeste kvalitet. Konceptet er simpelt : smagen i højsædet, ingen unødvendige tilsætningsstoffer og isen laves på økologisk fløde og mælk. Udover is i vaffel og bægre har du også mulighed for at nyde en lækker isdessert anrettet i glas i vores hyggelige gårdhave.
Alle vores is toppes med lækre toppings som selvfølgelig også er –hjemmelavede. Prøv bl.a. vores friskpiskede hyldeblomstguf, hjemmelavet karamelsauce, marengskys, rabarberkompot og meget mere.
Inden Jakob gik i lære som kok havde han boet 6 år i Lille i Nordfrankrig, hvorfra kærlighed til det fransk cuisine opstod.
I 2000 startede Jakob i lære på gourmet restauranten Sortebro Kro i Odense, og blev udlært med den højeste udmærkelse, sølvmedalje.
Jakob har derudover været køkkenchef på den tidligere Restaurant Marie Louise i Odense, før han drog til København for at søge nye udfordringer.
I København fik Jakob en masse erfaring med selskabsmad, ved at arbejde i en årrække i et af Københavns største catering forretninger.
I 2010 åbnede Jakob sin første restaurant i Vedbæk nord for København, og i 2016 startede han sit eget catering firma med fokus på catering til private og erhverv, frokostordninger til små og mellemstore virksomheder samt take-away. I 2019 åbnede han desuden en isbutik på Frederiksberg hvor han kunne udfolde sin helt store passion : hjemmelavet is.
Lysten til at drive restaurant igen har taget til igennem de seneste år, og med Magasingaarden får Jakob sin drøm opfyldt. Her kan Jakob tilbyde alt det han har så meget erfaring i : Restaurant med smagen i fokus (stilen kan betegnes som fransk landkøkken med et moderne twist), en iscafé med hjemmelavet is, take-away, selskabsmad i det store selskabslokale samt catering til fester på hele Fyn
Jakob er gift med Lilibeth, som kommer fra Fillippinerne. Hun er ansigtet ud ad til i Det Blå Ishus, og du mødes altid med et smil og fantastisk betjening. Hun har stor kendskab til hvordan Jakob laver isen, så stil endelig spørgsmål, dem vil hun med glæde besvare.
Næsten hvert år tager familien til Fillippinerne for at samle inspiration til den nye sæson. Derfor vil du også blive mødt af varianter som man ikke finder andre steder i DK.
Vi laver is med stolthed
100 % hjemmelavet is som bliver lavet på Magasingaarden i Faaborg.
- Vi bruger KUN økologisk fløde og mælk til vores is
- Vi tilsætter INGEN farvestoffer, så vores is & sorbet har 100 % den rigtige farve
- Vi sæsonen bruger vi danske frugter og bær
- Vi har samarbejde med lokale frugtavlere
- Vi eksperimenterer meget med nye varianter, og specielt på Fillippinerne samler vi meget inspiration, da Beth er fra Fillippinerne
Derfor har vi også altid eksotiske varianter som man ikke kan finde andre steder